NOVA

Aukioloajat

Arkisin  8.00-14.30
Aamupala 8.00-9.30
Lounas 10.30-14.00

Tervetuloa!

Heinäkuussa olemme suljettu 1.7.-28.7.

Avaamme normaalisti 29.7.

RAVINTOLA nova MAUKAS

Espoon Otaniemessä Tietotie 3:ssa sijaitseva 96-asiakaspaikkainen NOVA MAUKAS -ravintola tarjoilee asiakkailleen tuoreista raaka-aineista itse tehtyä ruokaa aamiaisella ja lounaalla. Suosimme raaka-ainehankinnoissa luomua, kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Käytämme vain MSC-merkittyä kalaa. Perheomisteisen yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat ekologisuus, kestävä kehitys ja työntekijöiden hyvinvointi. Päivittäisessä toiminnassa asiakas tulee aina edellä. Meillä palvelu on yksilöllistä ja sitä kehitetään koko ajan asiakaspalautteen ja toiveiden pohjalta.

Aamupalaa tarjoillaan arkisin klo 8.00–9.30 välillä. Aamiaiselta löytyy itse leivottuja luomusämpylöitä lisukkeineen, luomupuuroa, luomumehua, luomumaitoa, luomukahvia ja luomuteetä.

Lounasta voi nauttia klo 10.30–14.00. Buffetlounaaseen kuuluu runsas ja raikas salaattipöytä, keitto, kasvis- ja liha/kalaruoka, päivän pieni makea ja kahvi/tee. Päivittäin on saatavilla myös vegaanivaihtoehto jälkiruokineen. Jos sinulla on haastavampi erikoisruokavalio, ilmoita tulostasi meille etukäteen, niin valmistamme sinulle täysipanoisen lounaan. Meiltä voit myös ostaa keitto-, annossalaatti-, salaattipöytä- tai kasvislounaan erikseen edullisempaan hintaan. Tietenkään unohtamatta take away -mahdollisuutta. Valmistamme ruoat alusta asti itse.

Leipurikondiittorimme loihtii aamupalalle ja lounaalle tuoreita luomusämpylöitä, hiivattomia 100% luomuruisleipäsiä, gluteenittomia sämpylöitä sekä maukkaita jälkiruokia.

Suodatinkahvimme on perheyritys Cafetorian huippuhyvää luomu Gran Palomaria ja luomuteevalikoima Clipperiltä.

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia ja siksi palautteesi on ensisijaisen tärkeää. Kerro siis rohkeasti toiveistasi, anna risuja ja ruusuja, jaa kehitysehdotuksia. Kaiken tämän voi tehdä joko nykäisemällä henkilökuntaa hihasta, kirjoittamalla ravintoloiden palautekirjaan tai laittamalla mailia osoitteeseen nova@mau-kas.fi.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, VISA- ja Mastercard, ePassi, Edenredin kortit, setelit ja mobiilimaksut sekä SmartumPay ja Smartum-seteli.

Lapsia varten ravintolastamme löytyy syöttötuoli.

Koirat ja kissat ovat tervetulleita ravintolaamme. Pidäthän lemmikkisi kuitenkin kiinni, kiitos.  :)

Tervetuloa!

Atte, Jenna, Juuli, Yusef, Uliana, Päivi sekä Miia&Tapsa

Heinäkuussa olemme suljettu 1.7.-28.7.

Avaamme normaalisti 29.7.

Hyvää kesää!

Allergeenit

G = gluteeniton
M = maidoton 
L = laktoositon 
KA = sisältää kananmunaa
SE = sisältää selleriä
PA = sisältää paprikaa 
PÄ = sisältää pähkinää 
SO = sisältää soijaa 
VS = sisältää valkosipulia
* = keittiöstä tarjolla allergeeniton versio

TARJOLLA JOKA PÄIVÄ MYÖS VEGAANINEN VERSIO

 

Lounashinnasto 

Lounasbuffet 12,50 €
salaattipöytä, keitto, lämpimät ruoat, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee

Kasvislounas 11,10 €
salaattipöytä, keitto, kasvisruoka ja lisukkeet, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee 

Keittolounas 10,50 €
salaattipöytä, keitto, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee 

Annossalaatti 11,60 €
salaattipöytä, annossalaatti, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee 

Annossalaatti ja pieni keitto 12,50 €
salaattipöytä, annossalaatti, pieni keitto, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee 

Salaattipöytä 9,10 €
salaattipöytä, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee

 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, VISA- ja Mastercard, ePassi, Eazybreak, Ticket Lounaskortti, -seteli ja mobiilimaksu sekä Smartum-seteli ja mobiilimaksu.

OPISKELIJA-ALENNUS 10%

 

Aamiainen

Maittavaa aamupalaa on tarjolla arkisin klo 8.00-9.30. Aamiaiselta löytyy itse leivottuja luomusämpylöitä sekä gluteenittomia sämpylöitä lisukkeineen, luomupuuroa, luomutuoremehua, luomumaitoa, luomukahvia ja luomuteetä.
 
Hinnasto
Aamiainen  8,50 €
Luomukahvi/tee & sämpylä & mehu  7,50 €
Luomukahvi/tee & sämpylä  6,50 €
Luomusämpylä  4,50 €
Luomupuuro  2,00 €
Luomukahvi  2,50 €
Luomutee  1,50 €

Catering

Meiltä voit tilata ihania makeita tai suolaisia herkkuja juhliisi, kunhan pääset noutamaan tuotteet itse tai tilaisuutesi järjestetään Tietotie 3:ssa. Toisin kuin Vuorimiehentien ravintolassa, ei nova Maukkaassa ole mahdollisuutta kuljetukseen.

Cateringtilauksiin ja -tuotteisiin liittyen voi yhteyttä ottaa sähköpostilla nova@mau-kas.fi tai 050 566 4567. 

Pöytä- ja kabinettivaraukset

Lounasaikaan pöytä- ja kabinettivaraukset ovat mahdollisia ainoastaan isommassa ravintolassamme Vuorimiehentie 5:ssä. Lisätietoja sähköpostitse info@mau-kas.fi tai 040 7050157.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAINEN TOIMINTA RAVINTOLOISSAMME

Pyrimme toiminnassamme kuormittamaan ympäristöä niin vähän kuin mahdollista ja minimoimaan kaiken hävikin. Meillä raaka-aineet käytetään aina alusta loppuun: lounaalta ylijääneistä leivistä tehdä krutonkeja, parsakaalin varsia hyödynnetään sosekeittoihin ja vihanneksista jääneitä kantoja on annettu tuntemillemme pientilallisille eläinten ruokkimiseen. Käytetty paistoöljy kerätään ja annetaan eteenpäin, jotta siitä voidaan valmistaa biopolttoainetta. Kierrätämme erikseen bio- ja sekajätteen lisäksi myös muovit, lasit, pahvit ja metallit.

Valmistamme ruoat sesongit huomioiden, tuoreista raaka-aineista paikan päällä, menekin mukaan. Meillä keittiössä eivät sähkölaitteet ole päällä turhaan eikä vettä valuteta muuten, kuin sitä tarvittaessa. Käyttämämme pesuaineen ovat luontoystävällisiä ja työvaatteemme luomupuuvillaa.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi