Aukioloajat

Arkisin  8.00-14.30
Aamupala 8.00-9.30
Lounas 10.30-14.00

Tervetuloa!

Heinäkuussa olemme suljettu 1.7.-28.7.

Avaamme normaalisti 29.7.

RAVINTOLA MAUKAS

Espoon Otaniemessä Vuorimiehentie 5:ssä sijaitseva 130-asiakaspaikkainen MAUKAS -ravintola tarjoilee asiakkailleen tuoreista raaka-aineista itse tehtyä ruokaa niin aamiaisella, lounaalla kuin kokous- ja juhlatilaisuuksissakin pääkaupunkiseudulla. Suosimme raaka-ainehankinnoissa luomua, kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Käytämme vain MSC-merkittyä kalaa. Perheomisteisen yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat laatu, kestävä kehitys ja työntekijöiden hyvinvointi. Päivittäisessä toiminnassa asiakas tulee aina edellä. Meillä palvelu on yksilöllistä ja sitä kehitetään koko ajan asiakaspalautteen ja toiveiden pohjalta.

Aamupalaa tarjoillaan arkisin klo 8.00–9.30 välillä. Aamiaiselta löytyy itse leivottuja luomusämpylöitä lisukkeineen, luomukananmunia, luomupuuroa, luomumehua, luomumaitoa, luomukahvia ja luomuteetä.

Lounasta ravintolassamme voi nauttia 10.30–14.00. Buffetlounaaseen kuuluu runsas ja raikas salaattipöytä, keitto, kasvis- ja liha/kalaruoka, päivän pieni makea ja kahvi/tee. Päivittäin on saatavilla myös vegaanivaihtoehto jälkiruokineen. Jos sinulla on haastavampi erikoisruokavalio, ilmoita tulostasi meille etukäteen, niin valmistamme sinulle täyspanoisen lounaan. Meiltä voit myös ostaa keitto-, annossalaatti-, salaattipöytä- tai kasvislounaan erikseen edullisempaan hintaan. Tietenkään unohtamatta take away -mahdollisuutta. Valmistamme ruoat alusta asti itse.

Tiimissämme työskentelee kaksi ammattitaitoista leipuri-kondiittoria. Heidän käsistään loihditaan aamupalalle ja lounaalle tuoreita luomusämpylöitä, hiivattomia 100% luomuruisleipäsiä sekä gluteenittomia sämpylöitä. Kokouksiin ja tapahtumiin valmistamme suolaisia ja makeita herkkuja kaikkiin mieltymyksiin. Leipureittemme kakkuja on kehuttu Espoon parhaiksi.

Suodatinkahvimme on perheyritys Cafetorian huippuhyvää luomu Gran Palomaria ja luomuteevalikoima Clipperiltä.

Vuorimiehentien ravintolasta voit varata pöydän tai kabinetin lounaalle: info@mau-kas.fi. Pöytävarauksista emme peri lisämaksua, mutta paikalla tulee olla täsmällisesti varauksen alkaessa. Pöytävarauksia päivälle otetaan vain rajattu määrä, jotta tilaa jää reilusti myös ilman varausta asioiville asiakkaillemme. Kabinettiin mahtuu 24 ruokailijaa ja kiinteä hinta tunnin lounasvaraukselle per kabinetti on 340€ sisältäen osallistujien (max 24/kabinetti) lounaat. Kabinetteja on 2 kpl. 

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia ja siksi palautteesi on ensisijaisen tärkeää. Kerro meille siis rohkeasti toiveistasi, anna risuja ja ruusuja, jaa kehitysehdotuksia. Kaiken tämän voi tehdä joko nykäisemällä hihasta, kirjoittamalla palautekirjaan tai laittamalla mailia osoitteeseen info@mau-kas.fi tai nova@mau-kas.fi

Maksuvälineinä käyvät käteinen, VISA- ja Mastercard, ePassi, Edenredin kortit, setelit ja mobiilimaksut sekä SmartumPay ja Smartum-seteli.

Toivotamme myös koirat ja kissat tervetulleeksi ravintolaamme. Pidäthän lemmikkisi kuitenkin hihnassa, kiitos.  :)

 

Lämpimästi tervetuloa!

Milla, Matilda, Vesku, Jenna, Roy, Pedro, Tero, Sara, Inta, Satu, Merja ja Miia&Tapsa

Lounaslista

VIIKKO 26 (24.06-28.06) - RAVINTOLA KIINNI 1.-28.7.24

 

MAANANTAI

RAVINTOLA KIINNI 1.-28.7.24

 

TIISTAI

RAVINTOLA KIINNI 1.-28.7.24

 

KESKIVIIKKO

RAVINTOLA KIINNI 1.-28.7.24

 

TORSTAI

RAVINTOLA KIINNI 1.-28.7.24

 

PERJANTAI

RAVINTOLA KIINNI 1.-28.7.24

 

 

Allergeenit

G = gluteeniton
M = maidoton 
L = laktoositon
KA = sisältää kananmunaa
SE = sisältää selleriä
PA = sisältää paprikaa 
PÄ = sisältää pähkinää
SO = sisältää soijaa
VS = sisältää valkosipulia
* = keittiöstä tarjolla allergeeniton versio 

TARJOLLA JOKA PÄIVÄ MYÖS VEGAANINEN VERSIO

 

Lounashinnasto

Lounasbuffet 12,50 €
salaattipöytä, keitto, lämpimät ruoat, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee

Kasvislounas  11,10 €
salaattipöytä, keitto, kasvisruoka ja lisukkeet, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee 

Keittolounas 10,50 €
salaattipöytä, keitto, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee 

Annossalaatti 11,60 €
salaattipöytä, annossalaatti, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee 

Annossalaatti ja pieni keitto 12,50 €
salaattipöytä, annossalaatti, pieni keitto, leivät, juomat, jälkiruoka, kahvi/tee 

Salaattipöytä 9,10 €
salaattipöytä, leivät, juomat, päivän pieni makea, kahvi/tee

 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, VISA- ja Mastercard, ePassi, Eazybreak, Ticket Lounaskortti, -seteli ja mobiilimaksu sekä Smartum-seteli ja mobiilimaksu.

OPISKELIJA-ALENNUS 10 % (vain opiskelijoille, jotka itse maksavat lounaansa)

Aamiainen

Maittavaa aamupalaa on tarjolla arkisin klo 8.00-9.30. Aamiaiselta löytyy itse leivottuja luomusämpylöitä sekä gluteenittomia sämpylöitä lisukkeineen, luomupuuroa, luomutuoremehua, luomumaitoa, luomukahvia ja luomuteetä. 
 
Hinnasto
Aamiainen  8,50 €
Luomukahvi/tee & sämpylä & mehu  7,50 €
Luomukahvi/tee & sämpylä  6,50 €
Luomusämpylä  4,50 €
Luomupuuro  2,00 €
Luomukahvi 2,50 €
Luomutee 1,50 €

Catering

Ammattitaitoiset leipuri-kondiittorimme valmistavat kokouksiin ja tapahtumiin suolaisia ja makeita herkkuja kaikkiin mieltymyksiin. Kakkujamme on kehuttu Espoon parhaiksi. 

Toimitamme myös salaatti-, lämminruoka-, kahvi&sämpylätarjoilut niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin.

Kysy lisätietoja info@mau-kas.fi tai 040 7050 157. Autamme mielellämme tapahtumasi järjestämisessä.

Huomioithan, että emme lähetä laskuja ulkomaisille yrityksille Suomen ulkopuolelle.

Pöytä- ja kabinettivaraukset

Vuorimiehentien ravintolasta voit varata pöydän tai kabinetin lounaalle: info@mau-kas.fi. Pöytävarauksista emme peri lisämaksua, mutta paikalla tulee olla täsmällisesti varauksen alkaessa. Pöytävarauksia päivälle otetaan vain rajattu määrä, jotta tilaa jää reilusti myös ilman varausta asioiville asiakkaillemme. Kabinettiin mahtuu 24 ruokailijaa ja kiinteä hinta tunnin lounasvaraukselle per kabinetti on 340€ sisältäen osallistujien (max 24/kabinetti) lounaat. Kabinetteja on 2 kpl. 

 

KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAINEN TOIMINTA RAVINTOLOISSAMME

Pyrimme toiminnassamme kuormittamaan ympäristöä niin vähän kuin mahdollista ja minimoimaan kaiken hävikin. Meillä raaka-aineet käytetään aina alusta loppuun: lounaalta ylijääneistä leivistä tehdä krutonkeja, parsakaalin varsia hyödynnetään sosekeittoihin ja vihanneksista jääneitä kantoja on annettu tuntemillemme pientilallisille eläinten ruokkimiseen. Käytetty paistoöljy kerätään ja annetaan eteenpäin, jotta siitä voidaan valmistaa biopolttoainetta. Kierrätämme erikseen bio- ja sekajätteen lisäksi myös muovit, lasit, pahvit ja metallit.

Valmistamme ruoat sesongit huomioiden, tuoreista raaka-aineista paikan päällä, menekin mukaan. Meillä keittiössä eivät sähkölaitteet ole päällä turhaan eikä vettä valuteta muuten, kuin sitä tarvittaessa. Käyttämämme pesuaineen ovat luontoystävällisiä ja työvaatteemme luomupuuvillaa.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi