Aukioloajat

Arkisin  8.00-14.30
Aamupala 8.00-9.30
Lounas 10.30-14.00

 

RAVINTOLA MAUKAS

Espoon Otaniemessä Vuorimiehentie 5:ssä sijaitseva 130-asiakaspaikkainen MAUKAS -ravintola tarjoilee asiakkailleen tuoreista raaka-aineista itse tehtyä ruokaa niin aamiaisella, lounaalla kuin kokous- ja juhlatilaisuuksissakin pääkaupunkiseudulla. Suosimme raaka-ainehankinnoissa luomua, kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Käytämme vain MSC-merkittyä kalaa. Perheomisteisen yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat laatu, kestävä kehitys ja työntekijöiden hyvinvointi. Päivittäisessä toiminnassa asiakas tulee aina edellä. Meillä palvelu on yksilöllistä ja sitä kehitetään koko ajan asiakaspalautteen ja toiveiden pohjalta.

Aamupalaa tarjoillaan arkisin klo 8.00–9.30 välillä. Aamiaiselta löytyy itse leivottuja luomusämpylöitä lisukkeineen, luomukananmunia, luomupuuroa, luomumehua, luomumaitoa, luomukahvia ja luomuteetä.

Lounasta ravintolassamme voi nauttia 10.30–14.00. Buffetlounaaseen kuuluu runsas ja raikas salaattipöytä, keitto, kasvis- ja liha/kalaruoka, päivän pieni makea ja kahvi/tee. Päivittäin on saatavilla myös vegaanivaihtoehto jälkiruokineen. Jos sinulla on haastavampi erikoisruokavalio, ilmoita tulostasi meille etukäteen, niin valmistamme sinulle täyspanoisen lounaan. Meiltä voit myös ostaa keitto-, annossalaatti-, salaattipöytä- tai kasvislounaan erikseen edullisempaan hintaan. Tietenkään unohtamatta take away -mahdollisuutta. Valmistamme ruoat alusta asti itse.

Tiimissämme työskentelee kaksi ammattitaitoista leipuri-kondiittoria. Heidän käsistään loihditaan aamupalalle ja lounaalle tuoreita luomusämpylöitä, hiivattomia 100% luomuruisleipäsiä sekä gluteenittomia sämpylöitä. Kokouksiin ja tapahtumiin valmistamme suolaisia ja makeita herkkuja kaikkiin mieltymyksiin. Leipureittemme kakkuja on kehuttu Espoon parhaiksi.

Suodatinkahvimme on perheyritys Cafetorian huippuhyvää luomu Gran Palomaria ja luomuteevalikoima Clipperiltä.

Vuorimiehentien ravintolasta voit varata pöydän tai kabinetin lounaalle: info@mau-kas.fi. Pöytävarauksista emme peri lisämaksua, mutta paikalla tulee olla täsmällisesti varauksen alkaessa. Pöytävarauksia päivälle otetaan vain rajattu määrä, jotta tilaa jää reilusti myös ilman varausta asioiville asiakkaillemme. Kabinettiin mahtuu 24 ruokailijaa ja kiinteä hinta tunnin lounasvaraukselle per kabinetti on 300€ sisältäen osallistujien (max 24/kabinetti) lounaat. Kabinetteja on 2 kpl. 

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia ja siksi palautteesi on ensisijaisen tärkeää. Kerro meille siis rohkeasti toiveistasi, anna risuja ja ruusuja, jaa kehitysehdotuksia. Kaiken tämän voi tehdä joko nykäisemällä hihasta, kirjoittamalla palautekirjaan tai laittamalla mailia osoitteeseen info@mau-kas.fi tai nova@mau-kas.fi

Maksuvälineinä käyvät käteinen, VISA- ja Mastercard, ePassi, Edenredin kortit, setelit ja mobiilimaksut sekä SmartumPay ja Smartum-seteli.

Toivotamme myös koirat ja kissat tervetulleeksi ravintolaamme. Pidäthän lemmikkisi kuitenkin hihnassa, kiitos.  :)

 

Lämpimästi tervetuloa!

Milla, Matilda, Vesku, Jenna, Roy, Moha, Pedro, Tero, Sara, Inta, Satu, Merja ja Miia&Tapsa

Lounaslista

 

VIIKKO 49

 

MAANANTAI

Tomaattista kookos-luomulinssipataa G, M, VS

Bolognesea naudan jauhelihasta (G), M, VS

Kukkakaalisosekeittoa G, L

Katkarapuskagensalaatti G, M, KA

Marjarahkaa G, L * 

 

TIISTAI

Vegaanikebabia ja ranskalaisia M, VS *

Kanankoipia ja sweet chili -majoneesia G, M, KA, VS

Siskonmakkarakeittoa G, M

Briejuustosalaatti G

Banaanikakkua L, KA *